”Waarom zou ik? Hier wonen toch alleen maar boeren”

In mijn zoektocht naar nieuwe contacten zoek ik het meestal buiten mijn eigen stad. Of zelfs buiten de provincie. Niet omdat ik het fijn vind om zo vaak te moeten reizen. Er lijken bij mij in de buurt gewoon zo weinig interessante dingen georganiseerd te worden. Of ja, dat dacht ik altijd. Totdat ik erachter kwam dat er ook in mijn omgeving allerlei leuke activiteiten georganiseerd werden. Je moet ze alleen wel weten te vinden.

Zo is er een autonoom eetcafé, zijn er verschillende leuke winkeltjes en kom je zelfs in (of rondom) de kerk een hoop mensen tegen.

Mocht jij ook opzoek zijn naar nieuwe contacten dan is het verleidelijk om te denken ”hier wonen toch alleen maar boeren/patsers/aso’s”Al is de kans groot dat dit reuze meevalt. Ga eens op onderzoek uit in je eigen stad of dorp!

De Millonnial is een eenzame millennial die teveel nadenkt, waardoor soms inspiratie voor dit soort stukjes ontstaat. Daarnaast is ie opzoek naar nieuwe contacten. Hoe dat verloopt kun je hier lezen.