Beste lezer van Millonnial,

Hierbij wil ik laten weten dat ik, ondanks dat de blog even stilgelegen heeft, ik nog degelijk actief ben.

Zo ben ik nog steeds druk met het zoeken naar nieuwe vrienden. Dit ging met ups en downs.

Alhoewel ik dit jaar niet echt nieuwe vrienden gemaakt heb, zijn er wel een aantal goede kennissen voortgevloeid uit mijn activiteiten. Ook heb ik enkele huidige vriendschappen weten te versterken.

Er zijn echter ook 2 mensen waarbij het contact juist minder is geworden. Dit omdat ik ze niet meer zo van meerwaarde vond voor mijn welzijn en ontwikkeling.

Daarnaast zorgde het lidmaatschap van Toastmasters ervoor dat ik minstens eens per twee weken een leuke sociale avond kan hebben. Ook ben ik met een andere hobby begonnen, welke mij enorm veel oefenmomentjes gaf op het gebied van sociale vaardigheden. Daarover wellicht later meer.

Ik heb trouwens ook nog een boek geschreven. Of ja, om precies te zijn heb ik een E-book – dat ik vorig jaar al nagenoeg klaar had – nog wat geperfectioneerd en aangevuld.

De reden dat ik deze blog schrijf is allereerst om gewoon weer even van me te laten horen. Daarnaast wil ik jullie laten weten dat ik nog steeds actief ben. En mijn best blijf doen om aan mijn sociale vaardigheden te werken. Zoals ik al zei gaat dit met ups en downs, maar het heeft me wel degelijk resultaat opgeleverd.

Dus mocht jij in dezelfde situatie zitten en ook last hebben van eenzaamheid, blijf proberen! Er zijn altijd mogelijkheden.

Ik heb nog meer blogs gepland staan, maar voor nu wil ik je bedanken voor het lezen en wens je alvast een gelukkig 2023 toe!

Mocht je voor het eerst op deze blog terechtgekomen zijn en jezelf afvragen waarover het gaat, dan kan ik je aanraden dit artikel te lezen. Oh, mocht je zin hebben dan zou ik het ook leuk vinden als je deze blog las.

Oh ja, voel je zoals altijd vrij om te reageren. Dit kan via het onderstaande formulier, maar reacties via Facebook en Instagram zijn ook welkom. Zeker omdat het daar – heel toepasselijk – nog wat eenzaam is 😉