Over Millonnial

Hey! Ik ben de Millonnial. Zo heet ik natuurlijk niet echt, maar mijn echte naam houd ik (voorlopig) liever verborgen. Ik ben deze blog gestart omdat ik mijn gevoelens van eenzaamheid een plek wilde geven. Puur uit eigenbelang dus. Al zou het natuurlijk geweldig zijn als lezers er herkenning kunnen uithalen.

De blogs zullen niet alleen gaan over mijn eigen ervaringen, maar soms ook sociale kwesties. Denk hierbij aan de mentale gezondheid van jongeren. Er is weliswaar al een hoop over geschreven, maar op deze blog komt het van een eenling die de maatschappij altijd van een afstandje heeft bekeken.

Wie ik ben:

Ik ben tussen de 25 en 30 jaar oud en woon momenteel ergens in Nederland. Lekker vaag, maar dat houd ik voorlopig zo. Ik ben dol op bananen, knapperig gebakken broccoli en heb nog steeds een zwak voor punkmuziek.

Ook doe ik al zo’n 7 jaar aan persoonlijke ontwikkeling. De manier waarop ik dit uitvoer is door de tijd heen wel veranderd. In het begin dacht ik dat de juiste hoeveelheid affirmaties, motiverende quotes en Anthony Robbins-video’s ervoor zouden zorgen dat ik vanzelf knap, rijk, gespierd en succesvol zou worden. Tegenwoordig ben ik wat realistischer ingesteld en zijn mijn doelen wat meer bescheiden. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds dol ben op zelfontwikkeling, in de breedste zin van het woord. Tevens hoop ik nog steeds rijk en knap te worden 😉

Dan is er nog spiritualiteit. Daar stond ik in theorie altijd voor open, maar bleek ik in de praktijk te nuchter voor. Of toch niet?

Films maken, festivals bezoeken, ambities genoeg, maar vaak niet de juiste mensen om het mee waar te maken. Het hoort een beetje bij het leven.

Deze blog opgezet om mensen die het harder nodig hebben een steuntje in de rug te kunnen geven.

(pagina in aanbouw. Je kunt me intussen al wel volgen op Instagram en Facebook, al is ook daar nog weinig te vinden)